Over Schutte Dak

Schutte Dak, uw dak- en gevelspecialist 

Schutte Dak combineert vakmanschap en jarenlange ervaring met kwaliteit, flexibiliteit en degelijkheid in materiaal en goede dienstverlening, dit uit zich in vakmanschap met oog voor detail wanneer het gaat om uw dak.

Elk project vraagt om een andere benadering. Daarom stemmen wij onze dienstverlening niet alleen af op u, maar ook op uw specifieke dak. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit ziet u aan de exclusieve en hoogwaardige producten waar wij uw project mee uitvoeren.

Wilt u weten hoe de aanvraag van een offerte of een bezoek in zijn werk gaat, lees dan verder. Dit geldt voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. 

​Ruukki 

Ruukki is de hoofdleverancier van een groot deel van onze stalen dakoplossingen​. Ruukki is een Finse staalfabrikant die een breed werkveld heeft in de staalsector. Hierbij spreken we over het produceren van constructies van gebouwen en verkoop van staalrollen. Ruukki heeft 150 vestigingen in 150 landen met in totaal ca. 12.000 werknemers.

Ruukki Express

Ruukki Express is een winkel- en serviceconcept voor professionals in de bouw dat onder Ruukki valt. Het assortiment bestaat uit dak- en gevelsystemen, dakveiligheid producten en hemelwaterafvoer-systemen. Alles wat u nodig heeft voor uw dak onder een dak. 

Neem contact met ons op ????????

We horen graag van u! Wanneer u interesse heeft in 1 van onze oplossingen neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

Wij zijn er van overtuigd dat we voor elk type project een perfecte oplossing kunnen bieden en denken graag met u mee!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.