Stalen Dakpanplaten voor hellende daken

IJzersterke oplossingen voor uw dak

Stalen dakpanplaten zijn de juiste keuze als dakbedekking voor uw hellende dak. Een dak van stalen dakpanplaten biedt een lichtgewicht oplossing voor uw dak wat zowel geschikt is voor nieuw als renovatie bouw. Op deze pagina vind u de verschillende typen stalen dakpanplaten,die voor uw project als oplossing kunnen dienen. Van zowel budget dakpanplaten tot oplossingen die 

Accessoires

Een nieuw dak en stalen dakpanplaten zijn niet af zonder accessoires, daarom leveren wij u het complete pakket op maat. Dit bestaat uit een strakke afwerking van uw dak door middel van onder andere nokken, windveren, gas-rook doorvoeren en op maat gemaakt zetwerk. Daarnaast is het mogelijk om ook extra accessoires bij te bestellen, zoals bijvoorbeeld extra schroeven of een vogelschroot. 

Maxi-Monterrey 

Dakpanplaten

Het traditionele ontwerp maakt de Maxi-Monterrey de meest gekozen stalen dakpanplaat. Haar uiterlijk past goed in elke omgeving waardoor de Maxi te gebruiken is in zowel landelijke als stedelijke gebieden.

Adamante

Dakpanplaten

De Ruukki Adamante is een dakpanplaat voor de stijlbewuste huiseigenaar. Door een nieuwe vorm pan toe te passen onderscheidt u zich van andere daken en maakt u uw huis helemaal eigen. 

Finnera dakpanelement

Dakpanplaten


Het innovatieve design van het Finnera stalen dakpanelement maakt uw stalen dak niet alleen mooi, maar ook duurzaam en praktisch omdat het bestaat uit losse panelementen.

Euro Elite

De Euro Elite stalen dakpanplaten geven een traditionele en vooral stijlvolle uitstraling aan uw dak. Door de traditionele oud Hollandse uitstraling van deze stalen dakpanplaten, zijn deze uitermate geschikt voor een landelijke omgeving...

Hyygge Dakpanelement

Hyygge is een innovatieve dakbedekking die verkrijgbaar is in uitvoering: met groeven. Hierdoor kunnen twee verschillende dakpatronen gemaakt worden. Voor ieder wat wils!

Frigge

De Ruukki Frigge is een moderne en modulaire dakpanplaat, die perfect past bij de huidige architecturale trends. Belangrijkste kenmerken van de Frigge, is dat het een modulaire plaat betreft, waardoor het dak gemakkelijk te vervoeren en te monteren is.

Monterrey Grand

Nieuw in ons assortiment de Monterrey Grand!
De Ruukki Monterrey Grand is een stalen dakpanplaat, die geleverd kan worden in op maat gesneden platen. Door de klassieke vorm en karakteristieke reliëfdruk van deze dakpanplaat, wordt een rustig en stijlvol dak gecreëerd.

Meer weten over deze producten? ????????

Wanneer u interesse heeft in een van onze oplossingen neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

Wij zijn er van overtuigd dat we voor elk type project een perfecte oplossing kunnen bieden en denken graag met u mee!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.