Hoe werken we?

Op elkaar afstemmen

Elk project is anders, daarom wordt onze dienstverlening niet alleen afgestemd op de wensen en eisen van de klant, maar ook op het soort dak of wand. Schutte combineert vakmanschap en jarenlange ervaring met kwaliteit, flexibiliteit en degelijkheid in materiaal en goede dienstverlening.

Wanneer u geïnteresseerd bent in één van onze diensten kunt u telefonisch of via deze website contact met ons opnemen. We maken dan een afspraak en komen bij u langs om een en ander te bespreken, maten op te nemen en uw wensen te inventariseren.

Aan de hand van deze gegevens maken we vervolgens een uitgewerkte offerte. Na verzending nemen we contact met u op om de offerte te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden.

Werkzaamheden

Wanneer u besluit om de werkzaamheden door ons te laten uitvoeren bevestigt u de offerte. Wij nemen deze dan in opdracht en plannen de werkzaamheden in. Om de uitvoering zo snel en optimaal mogelijk te laten verlopen hebben wij nauw contact met u. We beschikken over vakkundig personeel dat in staat is om eventuele problemen snel ter plekke op te lossen. Zo bent u gegarandeerd van een vlotte, strakke afwerking van het totale project.

Afronden

Als de werkzaamheden zijn afgerond komen we langs voor de oplevering. Punten die u graag nog anders ziet worden, worden vlot opgelost. Niks staat u dan meer in de weg om te gaan genieten van uw nieuwe dak of gevel!

Stappenplan 

Voor een overzichtelijk schema van onze werkwijze verwijzen we u door naar de pagina waar begin ik.

Aan de slag met uw project? ????????

We horen graag van u! Wanneer u interesse heeft in een van onze oplossingen neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

Wij zijn er van overtuigd dat we voor elk type project een perfecte oplossing kunnen bieden en denken graag met u mee!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.