Stalen dakbedekking

Een dak van staal

Een belangrijke keuze bij het bouwen van een nieuwe woning of het renoveren van het dak is het kiezen van de juiste dakbedekking. Komt er een traditioneel pannendak op of kies ik voor bijvoorbeeld staal. Al deze opties zorgen voor veel keuze maar kunnen ook voor onduidelijkheid zorgen. De dakbedekking moet bijvoorbeeld voldoen aan de volgende eisen: lange levensduur, makkelijk in onderhoud en een modern of traditioneel uiterlijk.

Een stalen dak bezitten is makkelijk. Een stalen dak is onderhoudsarm, makkelijk schoon te houden en houdt stand in allerlei weersomstandigheden.

Een lichtgewicht stalen dakbedekking is de oplossing voor ieder hellend dak voor uw renovatie- of nieuwbouwproject, mede doordat staal lichter is dan traditionele dakpannen. Hierdoor is bijvoorbeeld bij renovatie het pluspunt dat we kunnen werken op de bestaande onderconstructie. En doordat staal lichter is zal dit flink schelen qua gewicht op het dak.

Renovatie & nieuwbouw

Omdat bij uw dakproject meer komt kijken dan alleen het uiterlijk, bieden wij een compleet pakket aan waarbij u ook uw goten en hemelwaterafvoeren kunt laten vernieuwen. Alle onderdelen spelen een belangrijke rol bij het duurzaam en succesvol renoveren van uw dak. 

Met de juiste materialen, goede isolatie en vakkundige renovatie kunt u er zeker van zijn dat u een goed functionerend dak krijgt. De  ervaring van Schutte Dak verzekert u van een duurzaam dak waar u jarenlang van kunt genieten!

Ik wil aan de slag! 

We horen graag van u! Wanneer u interesse heeft in 1 van onze oplossingen neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

Wij zijn er van overtuigd dat we voor elk type project een perfecte oplossing kunnen bieden en denken graag met u mee!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.