Geïsoleerde dakpanplaten

Geïsoleerde dakpanplaten

Op zoek naar geïsoleerde dakpanplaten voor uw dak? Dan bieden wij u een zorgeloze oplossing! Tegenwoordig is een goed geïsoleerd huis bijna vanzelfsprekend, maar dit kan toch een redelijk grote opgave zijn, wanneer u uw dat laat isoleren. Eskimo geïsoleerde dakpanplaten biedt voor dit gegeven een zorgeloze oplossing.

                                                                     Zorgeloze isolatie dakbedekking

Eskimo is een dakoplossing die al geïsoleerd is wanneer u dit op het dak laat monteren. Daarnaast is de geïsoleerde dakpanplaat opgebouwd uit een pan-model bovenplaat, waaronder een isolatie laag van PUR verlijmd is. Ook is de onderzijde van de Eskimo standaard afgewerkt met een staalplaat, waardoor een sterk geheel ontstaat. Daardoor kan de Eskimo met een simpele beweging op het dak worden gelegd en gemonteerd worden op de gordingen.

                                                                     Fotogalerij van dit product

Geïsoleerde dakpanplaat
Geïsoleerde dakpanplaat
Geïsoleerde dakpanplaat
Geïsoleerde dakpanplaat

                                           Eskimo geïsoleerde dakpanplaten

De Eskimo geïsoleerde dakpanplaten zijn te verkrijgen in een PIR en PUR uitvoering. Door middel van verschillende isolatiediktes, kunnen meerdere RC-waardes behaald worden. Daarnaast zijn de geïsoleerde dakpanplaten van Eskimo verkrijgbaar in verschillende coatingen. Daarnaast zijn er diverse kleurmogelijkheden, waardoor voorzien kan worden aan iedere smaak!


Wilt u een brochure aanvragen over dit product of heeft u specifieke vragen, neem neem dan contact met ons op.

Ook aan de slag met uw eigen project?

Wanneer u interesse heeft in een van onze oplossingen neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

Wij zijn er van overtuigd dat we voor elk type project een perfecte oplossing kunnen bieden en denken graag met u mee!