Agrarische Sector

Is het dak van uw boerderij toe aan renovatie? 

​Voor alle daken hebben wij een degelijke oplossing. Al meer dan 40 jaar verzorgt Schutte Dak de renovatie verspreid door heel Nederland. Met de stalen dakpanplaten van Ruukki krijgt het dak van uw boerderij het uiterlijk van een traditioneel pannendak.

Geen zorgen​

De hoge kwaliteit van onze producten en grote kennis over stalen daken is uw garantie voor een zorgeloze renovatie van uw dak. Met een goed advies, vakkundige monteurs en onderhoudsarme producten zorgen wij ervoor dat u jarenlang plezier heeft van uw dak en u zorgeloze jaren tegemoet gaat.

Eenvoudig effectief

Een schuur biedt een veilig onderdak voor uw veestapel, melkmachines en landbouwvoertuigen. De juiste keuze van dakbedekking en wandbekleding biedt een eenvoudige en voordelige uitkomst. Stalen dak- en wandplaten en geïsoleerde sandwichpanelen zijn hiervoor de aangewezen oplossing. Stalen bekledingen zijn ongevoelig voor uitzetting en krimp, daarnaast is verzinkt, gecoat staal ongevoelig voor vocht en biedt de coating een optimale bescherming voor bijvoorbeeld UV-straling.

Mede omdat een stalen dak lichter is dan gebakken dakpannen zal het veel schelen op uw onderconstructie, daarom hoeft u deze niet te vervangen, wat uiteindelijk voordelig zal uitpakken aan het eind van de streep.

Compleet geïsoleerd

Daarnaast is het mogelijk om vooraf geïsoleerde dakpanplaten of dakpanelen op uw boerderij toe te passen. Deze zijn voor grotere daken een optimale oplossing, omdat deze rechtstreeks op de gordingen gemonteerd worden. Hierdoor is het volledige dak met één handeling van binnen en buiten afgewerkt.

Zo kunnen bijvoorbeeld geïsoleerde dakpanplaten en -panelen op de bestaande gordingen worden gemonteerd. Daarom blijven grote ingrepen aan de constructie uit zicht. Daarnaast zijn geïsoleerde dakpanplaten natuurlijk ook op de oude onderconstructie te monteren.

Asbest van uw dak & een nieuw dak

Als op uw schuur of woongedeelte asbest zit nemen wij van Schutte Dak, het gehele pakket van saneren en het plaatsten van een nieuw dak uit handen. Dit scheelt een heleboel tijd en u bent verzekerd van een professionele afwikkeling van zaken. Daarnaast zijn geïsoleerde dakpanplaten natuurlijk ook op de oude onderconstructie te monteren.

Meer dan een dak

Omdat bij uw dak meer komt kijken dan alleen een mooi plaatje, bieden wij een compleet pakket waarbij u ook uw goten en hemelwaterafvoeren kunt laten vernieuwen. Onderhoudsarme bekleding van de dakranden zorgt ervoor dat u geen schilderwerk meer hoeft uit te voeren. Zetwerk maken wij hiervoor op maat in onze eigen zetterij. Wilt u tegelijkertijd de wanden van dakkapellen of topgevels onderhoudsarm renoveren? Hiervoor maakt u een keuze uit een uitgebreid assortiment producten.

De dakrenovatie wordt uitgevoerd door ervaren monteurs, zij worden intern opgeleid en begeleid. We zijn dan best trots dat sommige monteurs al tientallen jaren dakrenovaties uitvoeren. Voordat uw dak gerenoveerd wordt, komt één van onze adviseurs kosteloos op afspraak bij u thuis voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens het gesprek geeft u aan wat voor u het optimale eindresultaat is. Uw wensen en ons advies vatten wij samen in een vrijblijvende offerte.​

Aan de slag?

We horen graag van u! Wanneer u interesse heeft in een van onze oplossingen neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

Wij zijn er van overtuigd dat we voor elk type project een perfecte oplossing kunnen bieden en denken graag met u mee!