Agrarische Sector

Een nieuw begin!

Bij het nieuw bouwen van uw boerderij of schuur komt heel wat kijken. Om dit goed op te vangen zijn wij van SchutteDak de partij die dit traject in goede banen zal leiden. Kortom een nieuw begin met SchutteDak!

De hoge kwaliteit van onze producten en kennis over stalen daken is uw garantie voor een zorgeloze bouw voor de gebouwen op uw terrein.

Agrarische projecten

Compleet geïsoleerd

Het is mogelijk om vooraf geïsoleerde dakpanplaten of dak-panelen op het dak van uw boerderij te plaatsen. Deze zijn voor grote daken een uitstekende oplossing en deze panelen worden rechtstreeks op de gordingen gemonteerd. Hierdoor is het volledige dak met één handeling van binnen en buiten afgewerkt.

Asbest

Wanneer er op uw schuur of woongedeelte asbest zit nemen wij van Schutte Dak, het gehele pakket van saneren op ons. We bieden u een pakket aan waarin saneren plus renoveren verwerkt is. Dit scheelt tijd en u bent verzekerd van een professionele afwikkeling van het asbest op uw dak.

Meer dan een dak

Omdat bij uw dak meer komt kijken dan alleen een mooi plaatje, bieden wij een compleet pakket, waarbij u ook uw goten en hemelwaterafvoeren kunt laten vernieuwen. Onderhoudsarme bekleding van de dakranden zorgt ervoor dat u geen schilderwerk meer hoeft uit te voeren.

Zetwerk voor uw project

Zoals bij elk project zal er ook zetwerk gemonteerd worden, denk hierbij bijvoorbeeld aan windveren, vlakke nokken en lekdorpels. Wij meten het zetwerk in van uw project en geven dit met aanvullende informatie door aan de zetterij bij ons op de zaak. Vervolgens zal dit op uw project worden gemonteerd en zorgen we voor een volledige afwerking van uw dak of gevel. 

Hoe gaan we te werk

De dakrenovatie wordt uitgevoerd door ervaren monteurs, zij worden intern opgeleid en begeleid. We zijn dan ook erg trots dat sommige monteurs al tientallen jaren dakrenovaties uitvoeren. 

Voordat uw dak gerenoveerd wordt, komt één van onze adviseurs kosteloos op afspraak bij u thuis voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens het gesprek geeft u aan wat voor u het optimale eindresultaat is. Uw wensen en ons advies vatten wij samen in een vrijblijvende offerte.

Aan de slag!

Wanneer u interesse heeft in een van onze oplossingen neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

Wij zijn er van overtuigd dat we voor elk type project een perfecte oplossing kunnen bieden en denken graag met u mee!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.