Classic felsbanen

Traditioneel dak in een lichter jasje

Ruukki Classic is een eersteklas stalen dakoplossing met een unieke uitstraling. Het geheel heeft veel weg van een traditioneel felsdak van zink, maar is wel degelijk anders. Ruukki Classic past bij verschillende architectuurstijlen en is een slimme oplossing voor daken met een lage dakhelling.

De onderconstructie van uw gebouw heeft eveneens minder te voortduren door het lichte gewicht van de Ruukki Classic.

De Classic felsbanen worden geproduceerd uit verzinkt en gecoat staal, waardoor het staal zeer resistent is tegen allerlei weersinvloeden. Omdat het staal gecoat is zijn er verschillende kleuren beschikbaar om het dak naar wens in te richten.

De Classic profielen worden onzichtbaar bevestigd en met de speciale felsrand onderling gekoppeld. Door deze eigenschappen krijgt u met de Classic fels profielen gegarandeerd een stijlvol dak!

Voor dak & gevel 

De Classic is toe te passen voor zowel het dak als de gevel van uw project. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld uw kantoorpand of huis in zijn geheel laten overgaan in het statige uiterlijk van de Classic. 

Kleuren

Zwart

Zwart

Antraciet

Antraciet

Donkergrijs

Donkergrijs

Chocoladebruin

Chocoladebruin

Donkerrood

Donkerrood

Terracotta

Terracotta

Donkerbruin

Donkerbruin

Grijs

Grijs

Donker zilver

Donker zilver

Ruukki kwaliteitsklasse 30

garantie

De kwaliteitsklasse 30 is een betaalbare coating met o.a. een matte uitstraling. Ruukki geeft 30 jaar garantie op de kwaliteitsklasse 30.

Ruukki kwaliteitsklasse 40

kwaliteitsklasse

De kwaliteitsklasse 40 is één van de meest gekozen matte coating. Door haar samenstelling is ze beschermt tegen UV-straling en garandeert ze een lange levensduur. Ruukki geeft 40 jaar garantie op de kwaliteitsklasse 40.

Ruukki kwaliteitsklasse 50

garantie

De kwaliteitsklasse 50 heeft de hoogste duurzaamheid en is tegen vrijwel alle invloeden van buitenaf beschermt. Ruukki biedt 50 jaar garantie op de kwaliteitsklasse 50.

Meer weten over dit product? ????????

We horen graag van u! Wanneer u interesse heeft in een van onze oplossingen neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

Wij zijn er van overtuigd dat we voor elk type project een perfecte oplossing kunnen bieden en denken graag met u mee!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.