Classic felsbanen

Traditioneel in een lichter jasje

Ruukki Classic is een eersteklas stalen dakoplossing met een unieke uitstraling. Het profiel lijkt sterk op de traditionele zinken, koperen of aluminium felsdaken maar is wel degelijk anders. Het past bij verscheidene architectuurstijlen en is een slimme keuze voor daken met een minimale dakhelling.

Daarnaast is dit staal lichter dan een traditioneel zinken dak waardoor de onderconstructie minder te verduren heeft.

De Classic geeft ieder project een statige, elegante uitstraling en is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. De profielen worden geproduceerd uit verzinkt, gecoat staal waardoor het staal zeer resistent is tegen allerlei weersinvloeden. Omdat het staal gecoat is zijn er verschillende kleuren beschikbaar om het dak naar wens in te richten.

De Classic profielen worden onzichtbaar bevestigd en met de speciale fels rand onderling gekoppeld. Door deze eigenschappen krijgt u met de Classic fels profielen gegarandeerd een stijlvol dak!

Voor dak & gevel 

De Classic is toe te passen voor zowel het dak als de gevel van uw project. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld uw kantoorpand of huis in zijn geheel laten overgaan in het statige uiterlijk van de Classic. Wilt u meer weten over de toepasbaarheid van de Classic, neem dan contact met ons op d.m.v. het contactformulier onderaan de pagina.

Kleuren

Zwart

Grijs

Zilver

Donker zilver

Donker grijs

Chocolade bruin

Ruukki kwaliteitsklasse 30

De kwaliteitsklasse 30 is een betaalbare coating met o.a. een matte uitstraling. Ruukki geeft 30 jaar garantie op de kwaliteitsklasse 30.
Wilt u meer weten over deze coating, neem dan contact met ons op.

Ruukki kwaliteitsklasse 40

De kwaliteitsklasse 40 is één van de meest gekozen matte coating. Door haar samenstelling is ze beschermt tegen UV-straling en garandeert ze een lange levensduur. Ruukki geeft 40 jaar garantie op de kwaliteitsklasse 40. Wilt u meer weten over deze coating, neem dan contact met ons op.

Ruukki kwaliteitsklasse 50

De kwaliteitsklasse 50 heeft de hoogste duurzaamheid en is tegen vrijwel alle invloeden van buitenaf beschermt. Ruukki biedt 50 jaar garantie op de kwaliteitsklasse 50. Wilt u meer weten over deze coating, neem dan contact met ons op.

Meer weten over dit product? 👷🏻

We horen graag van u! Wanneer u interesse heeft in een van onze oplossingen neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

Wij zijn er van overtuigd dat we voor elk type project een perfecte oplossing kunnen bieden en denken graag met u mee!