Huiseigenaren

Echt thuis komen

Uw woning is een kostbaar bezit, het beschermt u tegen alle weersomstandigheden en daarnaast is thuiskomen een heerlijk gevoel. Het dak is daarom een belangrijk onderdeel van het huis want een een goed dak geeft u immers dit veilige gevoel. En renoveren met een stalen dak geeft u een zorgeloze toekomst. Waarom?

Waarom nieuw bouwen met Schutte

Bij het ontwerpen van uw project kan een dak van staal een lichtgewicht en kostenbesparende oplossing zijn. Om dit traject zonder professioneel te doorlopen zal SchutteDak hierbij de helpende partij zijn. Door onze kennis in dakrenovaties garanderen we betrouwbaarheid van ons werk en de onderhoudsarme Ruukki producten.

Meer dan een dak

Omdat bij uw dak meer komt kijken dan alleen de dakbedekking bieden wij een compleet pakket aan waarbij u ook uw goten en hemelwaterafvoeren kunt laten vernieuwen. Onderhoudsarme bekleding van de dakranden zorgt ervoor dat u geen schilderwerk meer hoeft uit te voeren.

Het zetwerk maken wij hier voor op maat in onze eigen zetterij. Wilt u tegelijkertijd de wanden van dakkapellen of topgevels onderhoudsarm renoveren? Hiervoor maakt u een keuze uit een uitgebreid assortiment producten. Neem voor meer informatie met ons contact op.


Ervaren monteurs

De dakrenovatie wordt uitgevoerd door ervaren monteurs, die intern worden opgeleid en begeleid. We zijn dan ook best trots dat sommige monteurs al tientallen jaren dakrenovaties uitvoeren. Voordat uw dak gerenoveerd wordt, één van onze adviseurs kosteloos op afspraak bij u thuis voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens het gesprek geeft u aan wat voor u het optimale eindresultaat is. Uw wensen en ons advies vatten wij samen in een vrijblijvende offerte.