Huiseigenaren

Blikvanger van uw woning

Uw woning is een kostbaar bezit, het beschermt u tegen alle weersomstandigheden en daarnaast is thuiskomen een heerlijk gevoel. Het dak is daarom een belangrijk onderdeel van het huis, een goed dak geeft u een zorgeloze toekomst.

Renovatie

Wanneer het dak aan renovatie toe is zullen de vakkundige monteurs van Schutte Dak u alsnog een zorgeloze toekomst geven. Door onze lange bestaansgeschiedenis en kennis in dakrenovaties garanderen we betrouwbaarheid van ons werk en de onderhoudsarme Ruukki producten. We streven ernaar om met u in gesprek te gaan om u een pakket te geven dat zo goed mogelijk op uw wensen aansluit. 

Isolatie

De renovatie van het dak is het ideale moment om het dak opnieuw te isoleren. De investering zal zich, met de juiste isolatie, op den duur terugbetalen. Daarnaast maakt het, het huis meer waard. Misschien kunnen we zelfs praten over meer zelfvertrouwen voor uw huis. 

Meer dan een dak

Omdat bij uw dak meer komt kijken dan alleen een mooi plaatje, bieden wij een compleet pakket aan waarbij u ook uw goten en hemelwaterafvoeren kunt laten vernieuwen. Onderhoudsarme bekleding van de dakranden zorgt ervoor dat u geen schilderwerk meer hoeft uit te voeren. Zetwerk maken wij hiervoor op maat in onze eigen zetterij. Wilt u tegelijkertijd de wanden van dakkapellen of topgevels onderhoudsarm renoveren? Hiervoor maakt u een keuze uit een uitgebreid assortiment producten.


Ervaren monteurs

De dakrenovatie wordt uitgevoerd door ervaren monteurs, die intern worden opgeleid en begeleid. We zijn dan ook best trots dat sommige monteurs al tientallen jaren dakrenovaties uitvoeren. Voordat uw dak gerenoveerd wordt, één van onze adviseurs kosteloos op afspraak bij u thuis voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens het gesprek geeft u aan wat voor u het optimale eindresultaat is. Uw wensen en ons advies vatten wij samen in een vrijblijvende offerte.