Gevelbekleding

Oplossingen in de gevel

Om uw project compleet te maken zijn er oplossingen in de gevelsystemen van Schutte Dak. Deze liggen in stalen cassettes, felssystemen en wandlamellen, waarmee u verschillende vormen, ritmes en kleuren in uw gevel kunt creëren. Denk bijvoorbeeld aan het bijzondere Cor-ten staal wat een unieke manier van kleuren heeft, of aan kleurrijke lamellen van Liberta om uw pand er uit te laten springen op uw wijze.

Op deze pagina vind u deze oplossingen terug, laat u inspireren door de keuze en opties om aan uw wensen te voldoen.

Liberta wandcasettes

Wandcasettes

Met de Liberta wandcassettes geeft u uw project een statige uitstraling. U kunt bijvoorbeeld werken met verschillende ritmes en kleuren wat een mooi resultaat geeft.

Liberta Cor-ten

cortenstaal

Cor-ten staal is een bijzonder staalsoort. Door corrosie van het metaaloppervlak ontstaat een vaste, beschermende laag die de staalkern beschermt tegen doorroesten. Een unieke manier om toe te passen op uw gevel.

Fasetti wandlamellen

wandlamellen

De Fasetti wandlamellen omvatten een tiental profielmogelijkheden. Door de eenduidige vorm krijgt het gebouw een modern uiterlijk waarbij u ook gebruik kan maken van verschillende kleuren.

Classic felsbanen

felsbanen

De Classic geeft uw gevel net dat beetje extra en combineert de uitstraling van een traditioneel felsdak met topkwaliteit en een elegant voorkomen. De Classic past bij verscheidene architectuurstijlen en zorgt voor een langdurige en tijdloze schoonheid.

Flista stalen rabatdelen

stalen rabatdelen

Met de Liberta wandcassettes wordt u in de gelegenheid gesteld om elk gebouw een moderne en unieke uitstraling te geven.

Geprofileerde platen & sandwichpanelen

De geprofileerde platen van Schutte zijn verkrijgbaar in een breed assortiment. Rechte, eenvoudige vormen combineren goed met oudere bouwstijlen, maar geven ook een uniek tintje aan meer moderne gebouwen. Ook onze damwanden worden op maat gesneden naar uw specificaties en zijn zowel als zelfbouwpakket en als servicepakket verkrijgbaar. Daarnaast hebben we een breed aanbod aan sandwichpanelen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

T20 profiel

dakprofielplaat

T40 profiel

Contactgegevens
dakprofielplaat

T35 profiel

dakprofielplaat

T55 profiel

dakprofielplaat

Neem contact met ons op ????????

We horen graag van u! Wanneer u interesse heeft in een van onze oplossingen neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

Wij zijn er van overtuigd dat we voor elk type project een perfecte oplossing kunnen bieden en denken graag met u mee!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.