Zorgeloos renoveren

Dakrenovatie makkelijk gemaakt met Ruukki

Wanneer u uw dak wilt vervangen is Ruukki een voor de hand liggende oplossing. De daken van Fins staal staan bekend om zijn duurzaamheid. We garanderen u de hoge kwaliteit voor tientallen jaren.

Kies onze installatieservice en u kunt er vanuit gaan dat uw nieuwe dak volgens het boekje wordt geïnstalleerd. Onze professionals kunnen u met elke stap helpen: van de planning tot de installatie van uw nieuwe dak, wat uiteindelijk in het juiste pakket voor u en uw dak resulteert.

Voor elke renovatie de juiste oplossing

👨🏼‍💼Advies

♻️ Compleet

🚀 Innovatief

🌍Duurzaam

✅ Zekerheid

Waarom Schutte Dak?

Schutte Dak levert al sinds 1964 de beste kwaliteit daken. Wij werken enkel met gerenommeerde leveranciers en eersteklas producten. Verder bent u verzekerd van een professionele installatie door onze roof masters. Wilt u meer weten over onze werkwijze bekijk dan onze achtergrondinformatie.​

Eersteklas producten

Het meest belangrijke element voor een goed dak is dat alle onderdelen zorgvuldig zijn uitgezocht en goed samenwerken.

Professionele installatie

Ons dakbedekkingspakket ontneemt u de zorgen in z'n geheel. Onze professionele dakdekkers leveren en monteren uw dak.

Kwaliteitsgarantie 

Ons kwaliteitsklasse systeem helpt u om de perfecte dakbedekking te vinden voor het meest duurzame dak van uw nieuwe huis.

Licht maar sterk

Staal is een dakbedekking met een lange levensduur. Het is licht van gewicht wat het perfect maakt voor renovaties aangezien je de onderconstructie niet hoeft te vervangen of te verstevigen.

Dakrenovatie: de basics

Waar begint u?

Uw dak is aan vervanging toe. Waar begint u? Lees onze stap-voor-stap omschrijving hoe een dakrenovatie werkt en wat u kunt verwachten. 

Het stalen dak, de basics

Waarom is een stalen dak de beste oplossing voor uw nieuwe dak? Leer meer over de eigenschappen van een stalen dak en ontdek de voordelen van een stalen dak voor uw huis.

Renovatie ​FAQ

De meeste algemene vragen vindt u met antwoorden terug in onze FAQ. Hier geven we een duidelijk antwoord op uw vragen. Mocht uw vraag er niet bij staan of is het u nog niet duidelijk, voer dan ons contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vrijblijvend meer informatie? 👷🏻

We horen graag van u! Wanneer u interesse heeft in 1 van onze oplossingen neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

Wij zijn er van overtuigd dat we voor elk type project een perfecte oplossing kunnen bieden en denken graag met u mee!

Enter your text here...