Zorgeloos renoveren

Dakrenovatie makkelijk gemaakt met Schutte Dak

Om uw renovatieproject makkelijk te maken, maken wij gebruik van de producten van Ruukki. Ruukki is een Fins bedrijf dat staal van hoge kwaliteit levert. De dakproducten van Ruukki staan bekend om haar duurzaamheid en jarenlange zorgeloos plezier.

Onze dak-professionals helpen u met elke stap: van de planning en installatie tot evaluatie van uw nieuwe dak, wat uiteindelijk in het juiste pakket voor u en uw dak vormt.

Voor elke renovatie de juiste oplossing

👨🏼‍💼Direct 

♻️ Compleet

🚀 Innovatief

🌍Duurzaam

✅ Zekerheid

Waarom Schutte Dak?

Schutte Dak levert al sinds 1964 de beste kwaliteit daken. Wij werken enkel met gerenommeerde leveranciers en eersteklas producten. U bent verzekerd van een professionele installatie door onze dak professionals.

Wilt u meer weten over onze werkwijze bekijk dan onze achtergrondinformatie.

Eersteklas producten

Alle onderdelen zijn zorgvuldig uitgezocht en sluiten naadloos aan op uw behoeften. Schutte biedt Finse kwaliteit en jarenlange kennis.

Professionele installatie

Ons dakbedekking pakket ontneemt u de zorgen van een renovatie. Onze professionele dakdekkers leveren en monteren uw dak.

Kwaliteitsgarantie 

Het kwaliteitsklasse systeem van Ruukki helpt u om de dakbedekking te vinden die aansluit op uw behoeften.

Licht maar sterk

Staal is een dakbedekking met een lange levensduur, een stalen dak is licht van gewicht en daardoor erg geschikt voor dak renovaties. Uw woning of schuur zal met staal weer jaren vooruit kunnen.

Dakrenovatie: de basics

Waar moet ik beginnen

Uw dak is aan vervanging toe. Lees onze stap-voor-stap omschrijving hoe een dak renovatie werkt en wat u kunt verwachten tijdens deze werkzaamheden.

Het stalen dak

Ontdek de voordelen van een stalen dak voor uw huis. Vanuit daar kunt u een afweging maken of staal de oplossing is voor uw renovatieproject.

Renovatie ​FAQ

De meeste algemene vragen vindt u met antwoorden terug in onze FAQ. Mocht uw vraag er niet bij staan of is het u nog niet duidelijk, vul dan ons contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aan de slag! 👷🏻

Wanneer u interesse heeft in een van onze oplossingen neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

Wij zijn er van overtuigd dat we voor elk type project een perfecte oplossing kunnen bieden en denken graag met u mee!

Enter your text here...