Hyygge Dakpanelement

                                           Innovatief & Modern

Hyygge is vrij vertaald vanuit het Deens een gevoel van veiligheid en genegenheid, een Scandinavische filosofie over geluk. Elke plek die als thuis beschouwd wordt is een thuishaven maar wat heeft dit met uw dak te maken? Hyygge is een innovatieve dakbedekking die, dankzij het eenvoudige en elegante ontwerp, een van de modernste architecturale trends vormt. Het product is verkrijgbaar in de uitvoering: met groeven. Dit maakt het mogelijk om twee verschillende dakpatronen te creëren. Dit product heeft daarom voor ieder wat wils.

Met groeven

Hyygge dakpanelementen is een speciaal ontworpen systeem met originele accessoires die een aanvulling vormt op het esthetische uiterlijk van het dak en zorgt daarbij voor een goede afwerking. De Hyygge vlakke panelementen zijn uniek in zijn soort, vanwege zijn innovatieve manier van verdekt bevestigen en systematisch in elkaar schuiven van de elementen. Door te kiezen voor deze moderne dakpanelementen, onderscheidt u zich van de rest met uw dak.

Technische informatie:

  • Hoogte totaal: 26 mm
  • Werkende breedte: 1178 mm
  • Breedte totaal: 1200 mm
  • Werkende hoogte: 290 mm
  • Totale hoogte: 343 mm
  • Zinkmassa: 275 g/m²

Kleuren

De Hyygge dakpanplaten zijn leverbaar in onderstaande kleuren:

Ruukki kwaliteitsklasse 40

De duurzame en stijlvolle kwaliteitsklasse 40 coating verrijkt Ruukki's mogelijkheden, vooral voor de dakproducten. Dankzij haar optimale technische kenmerken is een dak dat is voorzien van de klasse 40 coating zeer krasvast en behoudt haar kleur en uitstraling zeer lange tijd.

Producten met een kwaliteitsklasse 40 gecoate laag worden geleverd met 15 jaar esthetische garantie en 40 jaar technische garantie.

Wilt u meer weten over deze coating, neem dan contact met ons op!

Ruukki kwaliteitsklasse 50+

De kwaliteitsklasse 50 heeft de hoogste duurzaamheid en is tegen vrijwel alle invloeden van buitenaf beschermt. De kwaliteitsklasse 50 is een niet-glanzende kleurcoating die speciaal voor daken is ontwikkeld. Tevens geeft dezelfde eersteklas bescherming. Kwaliteitsklasse 50 geeft niet alleen een degelijke, stijlvolle uitstraling aan nieuwe gebouwen, de matte afwerking past juist bij renovatiewerk aan oudere gebouwen.

Producten met kwaliteitsklasse 50 gecoat staal worden geleverd met 20 jaar esthetische garantie en 50 jaar technische garantie.

Wilt u meer weten over deze coating, neem dan contact met ons op!

Meer weten over dit product? ????????

We horen graag van u! Wanneer u interesse heeft in 1 van onze oplossingen neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

Wij zijn er van overtuigd dat we voor elk type project een perfecte oplossing kunnen bieden en denken graag met u mee!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.