Frigge

                                             Voordelig & Modern

De Ruukki Frigge is een moderne en modulaire dakpanplaat, die perfect past bij de huidige architecturale trends. Belangrijkste kenmerken van de Frigge, is dat het een modulaire plaat betreft, waardoor het dak gemakkelijk te vervoeren en te monteren is. De hoeveelheid afval wordt hierbij tot een minimum beperkt. Frigge dakpanplaten kenmerken zich daarnaast door de symmetrische vorm, waardoor montage in elke richting mogelijk is; van links naar rechts en van rechts naar links. 

Door de groot steunvlak panlatten wordt de weerstand verhoogt tegen schade tijdens de montage en het gemakkelijk monteren van de accessoires. Doordat de voorzijde van de Frigge dakpanplaat in contour geknipt is wordt de uitstraling van de dakvoet verbeterd. Bij de Frigge dakpanplaten zijn speciale montageholtes gerealiseerd, die ervoor zorgen dat de schroeven op de juiste plaats blijven tijdens de installatie van het dak.

Technische informatie:

  • Profiel hoogte: 41mm
  • Werkende lengte: 350 mm
  • Werkende breedte: 1185 mm
  • Totale breedte: 1213 mm
  • Panlatafstand: 350 mm

Kleuren

De Frigge dakpanelementen zijn verkrijgbaar in onderstaande kleuren:

Zwart

Antraciet

Donkergrijs

Chocolade bruin

Donkerbruin

Rood

Terracotta

Terracotta

Kwaliteitsklasse 30

Kwaliteitsklasse 30 is een betaalbare coating met haar bekende glimmende uitstraling. Polyester Mat is de coating van hetzelfde type maar dan met een matte uitvoering. Ruukki geeft 30 jaar garantie op deze klasse.

Wilt u meer weten over deze coating neem dan contact met ons op.

Kwaliteitsklasse 40

Kwaliteitsklasse 40 is een van de meest gekozen matte coating. Door haar samenstelling is ze beschermt tegen UV-straling en garandeert ze een lange levensduur. Ruukki geeft 40 jaar garantie op deze klasse.

Wilt u meer weten over deze coating neem dan contact met ons op.

Kwaliteitsklasse 50

Kwaliteitsklasse 50 heeft de hoogste duurzaamheid en is tegen vrijwel alle invloeden van buitenaf beschermt. Ruukki biedt 50 jaar garantie op deze klasse.


Wilt u meer weten over deze coating neem dan contact met ons op.


Meer weten over dit product? ????????

We horen graag van u! Wanneer u interesse heeft in 1 van onze oplossingen neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

Wij zijn er van overtuigd dat we voor elk type project een perfecte oplossing kunnen bieden en denken graag met u mee!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.