Maxi-Monterrey

Voordelige sneldekker

Het type Maxi-Monterrey dakpanplaat kenmerkt zich door zijn authentieke sneldek model. Door de panlengte van 350 mm en zijn grote werkende breedte, is de Maxi-Monterrey een voordelige en stijlvolle dakpanplaat.

De Maxi-Monterrey dakpanplaat heeft een laag asymmetrisch profiel, waardoor de vergelijking met een sneldek pan geëvenaard wordt. Door de werkende breedte werkt deze plaat zeer voordelig, met als resultaat een stijlvolle uitstraling van uw dak.

dakpanplaten
dak pan platen
Dakpanplaten

De hoogte van de pan (39 mm) zorgt ervoor dat de werkende breedte 1.10 m is. In vergelijking met andere modellen zijn dus minder platen nodig om het dak te vullen en dat betekent een kostenvoordeel voor u.

De Maxi-Monterrey kan in drie verschillende uitvoeringen geleverd worden, te weten: Plus, Premium en Standard. Per type is de plaat uitgevoerd in verschillende coatingen. Deze coatingen worden hier onder uitgelegd.

Kleuren

Zwart

Zwart

Antraciet

Antraciet

Donkergrijs

Donkergrijs

Chocoladebruin

Chocolade- bruin

Donkerbruin

Donkerbruin

Donkerrood

Donkerrood

Terracotta

Terracotta

Ruukki kwaliteitsklasse 30

garantie

De kwaliteitsklasse 30 is een betaalbare coating met haar bekende glimmende uitstraling. Kwaliteitsklasse 30 is de coating van hetzelfde type maar dan met een matte uitvoering. Ruukki geeft 30 jaar garantie op kwaliteitsklasse 30.

Wilt u meer weten over deze coating, neem dan contact met ons op.

Ruukki kwaliteitsklasse 40

kwaliteitsklasse

De kwaliteitsklasse 40 coating is één van de meest gekozen matte coating. Door haar samenstelling is ze beschermt tegen UV-straling en garandeert ze een lange levensduur. Ruukki geeft 40 jaar garantie op kwaliteitsklasse 40.

Wilt u meer weten over deze coating, neem dan contact met ons op.

Ruukki kwaliteitsklasse 50

garantie

De kwaliteitsklasse 50 coating heeft de hoogste duurzaamheid en is tegen vrijwel alle invloeden van buitenaf beschermt. Ruukki biedt 50 jaar garantie op de kwaliteitsklasse 50.


Wilt u meer weten over deze coating, neem dan contact met ons op.

Meer weten over dit product? ????????

We horen graag van u! Wanneer u interesse heeft in een van onze oplossingen neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

Wij zijn er van overtuigd dat we voor elk type project een perfecte oplossing kunnen bieden en denken graag met u mee!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.