Maxi Monterrey–FEB

Voordelige sneldekker met meer het dakpangevoel

Het type Maxi-Monterrey FEB dakpanplaat kenmerkt zich door zijn authentieke sneldek model. Door de panlengte van 350 mm en zijn grote werkende breedte, is de Maxi - Monterrey een voordelige en stijlvolle dakpanplaat.

De Maxi-Monterrey FEB dakpanplaat heeft een laag asymmetrisch profiel, waardoor de vergelijking met een sneldek pan geëvenaard wordt. Door de werkende breedte werkt deze plaat zeer voordelig, met als resultaat een stijlvolle uitstraling van uw dak. 

dakpanplaten
dakpanplaten
dakpanplaten

FEB?

Het verschil met de standaard Maxi-Monterrey is dat de FEB versie een omgebogen voorkant heeft. Dit geeft de dakpanplaat net wat meer de uitstraling van een traditionele dakpan.

FEB staat voor de Engelse afkorting: Front Edge Bending. Dit betekent dat de voorkant van de dakpanplaat omgebogen is, dit ziet u ook bij de Finnera dakpanmodule. Daarnaast zorgt de omgebogen rand er voor dat er geen water onder aan de rand van de dakpanplaat blijft hangen, wat resulteert in een nog langere levensduur.

Uitvoeringen

De hoogte van de pan is 35 mm en de werkende breedte is 1.10 m. In vergelijking met andere modellen zijn er dus minder platen nodig om het dak te vullen en dat betekent een kostenvoordeel voor u. 

De Monterrey kan in drie verschillende uitvoeringen geleverd worden; Plus, Premium en Standard. Per type is de plaat uitgevoerd in verschillende coatingen. Deze coatingen worden hier onder uitgelegd.

Kleuren

Zwart

Zwart

Antraciet

Antraciet

Donkergrijs

Donkergrijs

Chocoladebruin

Chocoladebruin

Donkerbruin

Donkerbruin

Donkerrood

Donkerrood

Terracotta

Terracotta

Kwaliteitsklasse 30

30 jaar garantie

Kwaliteitsklasse 30 is een betaalbare coating met haar bekende glimmende uitstraling. Polyester Mat is de coating van hetzelfde type maar dan met een matte uitvoering. Ruukki geeft 30 jaar garantie op deze klasse.

Wilt u meer weten over deze coating neem dan contact met ons op.

Kwaliteitsklasse 40

40 jaar garantie

Kwaliteitsklasse 40 is een van de meest gekozen matte coating. Door haar samenstelling is ze beschermt tegen UV-straling en garandeert ze een lange levensduur. Ruukki geeft 40 jaar garantie op deze klasse.

Wilt u meer weten over deze coating neem dan contact met ons op.

Kwaliteitsklasse 50

50 jaar garantie

Kwaliteitsklasse 50 heeft de hoogste duurzaamheid en is tegen vrijwel alle invloeden van buitenaf beschermt. Ruukki biedt 50 jaar garantie op deze klasse.


Wilt u meer weten over deze coating neem dan contact met ons op.

Wilt u een brochure aanvragen over dit product of heeft u specifieke vragen, neem dan contact met ons op.

Ook aan de slag met uw eigen project?

We horen graag van u! Wanneer u interesse heeft in een van onze oplossingen neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

Wij zijn er van overtuigd dat we voor elk type project een perfecte oplossing kunnen bieden en denken graag met u mee!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.