Finnera

Modulaire dakpanplaat

Het nieuwe en innovatieve design van Finnera maakt uw stalen dak niet alleen mooi, maar ook uiterst duurzaam en efficiënt. De revolutionaire vormgeving van de voorrand van het product zorgt voor een optimale weersbestendigheid. Daarnaast maakt het een bewonderenswaardig naadloos ogend paneinde mogelijk, zelfs bij een modulaire uitvoering van de staalelementen.

dakpanelementen
dakpanplaten
dakpanplaten

Het Finnera element geeft uw dakvoet het fysieke uiterlijk van een traditioneel dak, zo lijkt het alsof u met echte dakpannen werkt. U krijgt topkwaliteit in een volledig gestandaardiseerd stapelbaar pakket, waardoor uw hele dakbedekkingproject gemakkelijk en vlot verloopt. 

Finnera is goed voor een verscheidenheid aan dakconstructiebenodigdheden. Het wordt verkocht in installatieklare componenten, rechtstreeks van de groothandel, wat het dakbedekkingproject verkort. Finnera past op alle dakvormen en -afmetingen.

Kleuren

Zwart

Zwart

Antraciet

Antraciet

Donkergrijs

Donkergrijs

Chocoladebruin

Chocoladebruin

Donkerbruin

Donkerbruin

Donkerrood

Donkerrood

Terracotta

Terracotta

Ruukki kwaliteitsklasse 40

garantie

De duurzame en stijlvolle kwaliteitsklasse 40 coating verrijkt Ruukki's mogelijkheden, vooral voor de dakproducten. Dankzij haar optimale technische kenmerken is een dak dat is voorzien van de klasse 40 coating zeer krasvast en behoudt haar kleur en uitstraling zeer lange tijd.

Producten met een kwaliteitsklasse 40 gecoate laag worden geleverd met 15 jaar esthetische garantie en 40 jaar technische garantie.

Wilt u meer weten over deze coating, neem dan contact met ons op!

Ruukki kwaliteitsklasse 50+

De kwaliteitsklasse 50 heeft de hoogste duurzaamheid en is tegen vrijwel alle invloeden van buitenaf beschermt. De kwaliteitsklasse 50 is een niet-glanzende kleurcoating die speciaal voor daken is ontwikkeld. Tevens geeft dezelfde eersteklas bescherming. Kwaliteitsklasse 50 geeft niet alleen een degelijke, stijlvolle uitstraling aan nieuwe gebouwen, de matte afwerking past juist bij renovatiewerk aan oudere gebouwen.

Producten met kwaliteitsklasse 50 gecoat staal worden geleverd met 20 jaar esthetische garantie en 50 jaar technische garantie.

Wilt u meer weten over deze coating, neem dan contact met ons op!

Meer weten over dit product? ????????

We horen graag van u! Wanneer u interesse heeft in een van onze oplossingen neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

Wij zijn er van overtuigd dat we voor elk type project een perfecte oplossing kunnen bieden en denken graag met u mee!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.