Finnera

Modulaire dakpanplaat

Het nieuwe en innovatieve design van Finnera maakt uw stalen dak niet alleen mooi, maar ook uiterst duurzaam en efficiënt. De revolutionaire vormgeving van de voorrand van het product zorgt voor een optimale weersbestendigheid. Daarnaast maakt het een bewonderenswaardig naadloos ogend paneinde mogelijk, zelfs bij een modulaire uitvoering van de staalelementen.

dakpanelementen
dakpanplaten
dakpanplaten

Het Finnera element geeft uw dakvoet het fysieke uiterlijk van een traditioneel dak, zo lijkt het alsof u met echte dakpannen werkt. U krijgt topkwaliteit in een volledig gestandaardiseerd stapelbaar pakket, waardoor uw hele dakbedekkingproject gemakkelijk en vlot verloopt. 

Finnera is goed voor een verscheidenheid aan dakconstructiebenodigdheden. Het wordt verkocht in installatieklare componenten, rechtstreeks van de groothandel, wat het dakbedekkingproject verkort. Finnera past op alle dakvormen en -afmetingen.

Kleuren

Zwart

Zwart

Antraciet

Antraciet

Donkergrijs

Donkergrijs

Chocoladebruin

Chocoladebruin

Donkerbruin

Donkerbruin

Donkerrood

Donkerrood

Terracotta

Terracotta

Ruukki kwaliteitsklasse 40

garantie

De kwaliteitsklasse 40 coating is één van de meest gekozen matte coating. Door haar samenstelling is ze beschermt tegen UV-straling en garandeert ze een lange levensduur. Ruukki geeft 40 jaar garantie op kwaliteitsklasse 40

Wilt u meer weten over deze coating, neem dan contact met ons op.

Meer weten over dit product? 👷🏻

We horen graag van u! Wanneer u interesse heeft in een van onze oplossingen neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

Wij zijn er van overtuigd dat we voor elk type project een perfecte oplossing kunnen bieden en denken graag met u mee!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.