Decorrey

Financieel gunstige oplossing

Bij aanschaf van een Ruukki Decorrey stalen dakpanplaat kunt u er zeker van zijn dat deze, met haar zeer gunstige werkende breedte, tegen een opmerkelijk competitieve prijs in de markt wordt gepositioneerd. De betaalbaarheid maakt de Decorrey bijzonder aantrekkelijk om bij renovaties te gebruiken. 

De Decorrey is duurzaam- eenvoudig te installeren en onderhoudsarm. Het lage profiel zorgt voor een moderne en stijlvolle uitstraling. Dit maakt Decorrey bijzonder aantrekkelijk om bij renovatiewerkzaamheden te gebruiken.

Dakpanplaten
Dak pan platen
Dakpanplaten

Deze dakpanplaat is leverbaar in kwaliteitsklasse 30, dit maakt de Decorrey financieel een verstandige keuze. U bent daarnaast verzekerd van een dak zonder zorgen. Ruukki geeft 30 jaar garantie op kwaliteitsklasse 30 coating. 

Zo heeft u een vertrouwd dak van Ruukki dat daarnaast ook nog eens een verstandige keuze voor de portemonnee is.

Kleuren

Zwart

Zwart

Antraciet

Antraciet

Donkergrijs

Donkergrijs

Chocoladebruin

Chocoladebruin

Donkerbruin

Donkerbruin

Donkerrood

Donkerrood

Terracotta

Terracotta

Ruukki kwaliteitsklasse 30

garantie

De kwaliteitsklasse 30 is een betaalbare coating met haar bekende glimmende uitstraling dat daarnaast goed beschermt tegen de elementen van de natuur. Ruukki geeft u 30 jaar garantie op deze coating.

Wilt u meer weten over deze coating, neem dan contact met ons op.

Meer weten over dit product? 👷🏻

We horen graag van u! Wanneer u interesse heeft in een van onze oplossingen neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

Wij zijn er van overtuigd dat we voor elk type project een perfecte oplossing kunnen bieden en denken graag met u mee!