Decorrey Grand

Niet zo prijzig als het lijkt

Bij aanschaf van een Ruukki Decorrey Grand stalen dakpanplaat kunt u er zeker van zijn dat deze, met haar zeer gunstige werkende breedte, tegen een opmerkelijk competitieve prijs in de markt wordt gepositioneerd. De betaalbaarheid maakt de Decorrey bijzonder aantrekkelijk om bij renovaties te gebruiken.

De Decorrey Grand is duurzaam en eenvoudig te installeren. Het profiel van 43 cm zorgt voor een net ietwat stijlvollere uitstraling dan de normale Decorrey. Dit maakt de Grand weer aantrekkelijker om bij renovatieprojecten te gebruiken.dakpanplaten
dakpan platen
afmeting
afmeting

De hoogte van de pan (43 mm) zorgt ervoor dat de werkende breedte 1.19 m is. In vergelijking met andere modellen zijn dus minder platen nodig om het dak te vullen en dat betekent een kostenvoordeel voor u.

Deze dakpanplaat is leverbaar in kwaliteitsklasse 30 en 40. Hierdoor heeft u een keuze meer dan de normale Decorrey. U bent daarnaast wel verzekerd van een dak zonder zorgen. 

De Decorrey Grand is in de volgende coatings beschikbaar:Kwaliteitsklasse 30

30 jaar garantie

De kwaliteitsklasse 30 is een betaalbare coating met haar bekende glimmende uitstraling. Ruukki geeft 30 jaar garantie op deze coating.

Wilt u meer weten over deze coating, neem dan contact met ons op.

Kwaliteitsklasse 40

40 jaar garantie

De kwaliteitsklasse 40 is een van de meest gekozen matte coating. Door haar samenstelling is ze beschermt tegen UV-straling en garandeert ze een lange levensduur. Ruukki geeft 40 jaar garantie op deze coating.

Wilt u meer weten over deze coating, neem dan contact met ons op.

Kleuren

Zwart

Zwart

Antraciet

Antraciet

Donkergrijs

Donkergrijs

Chocoladebruin

Chocoladebruin

Donkerbruin

Donkerbruin

Donkerrood

Donkerrood

Terracotta

Terracotta

Wilt u een brochure aanvragen over dit product of heeft u specifieke vragen, neem dan contact met ons op.

Ook aan de slag met uw eigen project?

We horen graag van u! Wanneer u interesse heeft in 1 van onze oplossingen neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

Wij zijn er van overtuigd dat we voor elk type project een perfecte oplossing kunnen bieden en denken graag met u mee!