Adamante

Karakteristieke dakpanplaat

Ruukki Adamante is een onderscheidend nieuw dakpanprofiel voor de stijlbewuste huiseigenaar. Dankzij het lage profiel creëer je met deze dakpanplaten een rustige uitstraling. De dakpanplaten zijn eenvoudig te installeren en gemakkelijk te gebruiken.

dakpanplaten
Dak pan platen
Dakpanplaten

Wanneer u meer klasse voor uw huis wenst, laat Ruukki Adamante spreken. De baanbrekende voorrand maakt een naadloos ogend paneinde mogelijk. Dit in combinatie met het unieke profiel en de moderne kleuren zorgt voor een ongeëvenaard voorkomen. 

Makkelijk aan te schaffen, makkelijk te plaatsen en makkelijk om te bezitten. Net als alle Ruukki stalen daken is Adamante ontworpen om het leven van de huizenbezitter zorgeloos te maken.

Kleuren

Dit product is in de volgende kleuren verkrijgbaar:

Zwart

Zwart

Antraciet

Antraciet

Donkergrijs

Donkergrijs

Chocoladebruin

Chocolade-bruin

Donkerbruin

Donkerbruin

Donkerrood

Donkerrood

Terracotta

Terracotta

Ruukki kwaliteitsklasse 30

garantie

De kwaliteitsklasse 30 is een betaalbare coating met een matte uitstraling. Ruukki geeft 30 jaar garantie op de kwaliteitsklasse 30.Wilt u meer weten over deze coating, neem dan contact met ons op.

Ruukki kwaliteitsklasse 40

kwaliteitsklasse

De kwaliteitsklasse 40 is één van de meest gekozen matte coating. Door haar samenstelling is ze beschermt tegen UV-straling en garandeert ze een lange levensduur. Ruukki geeft 40 jaar garantie op de kwaliteitsklasse 40.

Wilt u meer weten over deze coating, neem dan contact met ons op.

Ruukki kwaliteitsklasse 50

garantie

De kwaliteitsklasse 50 coating heeft de hoogste duurzaamheid en is tegen vrijwel alle invloeden van buitenaf beschermt. Ruukki biedt 50 jaar garantie op de kwaliteitsklasse 50.


Wilt u meer weten over deze coating neem, dan contact met ons op.

Meer weten over dit product? ????????

We horen graag van u! Wanneer u interesse heeft in een van onze oplossingen neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

Wij zijn er van overtuigd dat we voor elk type project een perfecte oplossing kunnen bieden en denken graag met u mee!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.