Dakbedekking voor hellende daken

IJzersterke oplossingen voor uw dak

Stalen dakpanplaten zijn de juiste keus voor uw hellende dak. Een dak van stalen dakpanplaten biedt een lichtgewicht oplossing voor uw dak wat zowel geschikt is voor nieuw als renovatie bouw. Op deze pagina vind u de verschillende typen dakpanplaten die voor uw project als oplossing kunnen dienen. Van zowel budget dakpanplaten tot oplossingen die 

Accessoires

Een nieuw dak is niet af zonder accessoires, daarom leveren wij u het complete pakket op maat. Dit bestaat uit een strakke afwerking van uw dak doormiddel van bijvoorbeeld nokken, windveren, gas-rook doorvoeren en op maat gemaakt zetwerk. Daarnaast is het mogelijk om ook extra accessoires bij te bestellen, zoals bijvoorbeeld extra schroeven en vogelschroot.

Maxi-Monterrey 

Het traditionele ontwerp maakt de Maxi-Monterrey de meest gekozen dakpanplaat. Haar uiterlijk past goed in elke omgeving waardoor de Maxi te gebruiken is in zowel landelijke als stedelijke gebieden.

Adamante

De Ruukki Adamante is een dakpanplaat voor de stijlbewuste huiseigenaar. Door een nieuwe vorm pan toe te passen onderscheidt u zich van andere daken en maakt u uw huis helemaal eigen. 

Finnera dakpanelement


Het innovatieve design van het Finnera dakpanelement maakt uw stalen dak niet alleen mooi, maar ook duurzaam en praktisch omdat het bestaat uit losse panelementen.

Decorrey

De Decorrey is een budget oplossing en dit maakt de Decorrey ideaal voor renovaties en geeft iedereen de mogelijkheid een Ruukki dak te hebben.

Armorium 

De Ruukki Armorium is ontwikkeld voor daken die een luxe uitstraling genieten. Doordat het panprofiel een hogere rug heeft komt de pan nog meer naar voren op het dak. 

Decorrey Grand

De nieuwe Decorrey is sterk en onderhoudsvriendelijk. Daarbij is Decorrey een gedegen kostenbesparende oplossing waardoor u voor een lage prijs een dak heeft van uitstekende kwaliteit.

Maxi-Monterrey FEB 

Met hetzelfde model als de Maxi-Monterrey maar dan met wat extra. FEB staat voor Front Edge Bending, een innovatieve ontwikkeling die er voor zorgt dat het model nóg meer het dakpan-effect weergeeft.

Meer weten over deze producten? 👷🏻

Wanneer u interesse heeft in een van onze oplossingen neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

Wij zijn er van overtuigd dat we voor elk type project een perfecte oplossing kunnen bieden en denken graag met u mee!