Dakbedekking voor hellende daken

IJzersterke oplossingen voor uw dak

Stalen dakpanplaten zijn de juiste keus voor uw hellende dak. Een dak van stalen dakpanplaten biedt een lichtgewicht oplossing voor uw dak wat zowel geschikt is voor nieuw als renovatie bouw.

Accessoires

Een nieuw dak is niet af zonder accessoires, daarom leveren wij u het complete pakket. Dit bestaat uit een strakke afwerking van uw dak doormiddel van bijvoorbeeld nokken, windveren, gas-rook doorvoeren en op maat gemaakt zetwerk.

Maxi-Monterrey 

Het traditionele ontwerp maakt de Maxi-Monterrey de meest gekozen dakpanplaat. Haar uiterlijk past goed in elke omgeving.

ContactgegevensM

Adamante

De Ruukki Adamante is een dakpanplaat voor de stijlbewuste huiseigenaar. Wilt u unieke uitstraling geven aan uw dak? Denk dan eens aan de Adamante.

Finnera dakpanelement


Het innovatieve design van het Finnera dakpanelement maakt uw stalen dak niet alleen mooi, maar ook extreem duurzaam en praktisch. 

Decorrey

De Decorrey is een budget oplossing en dit maakt de Decorrey ideaal voor renovaties en geeft iedereen de mogelijkheid een Ruukki dak te hebben.

Armorium 

De Ruukki Armorium is ontwikkeld voor daken die een luxe uitstraling genieten. Voor zowel huizen als recreatieve gebouwen.

Maxi-Monterrey FEB 

Met hetzelfde model als de Maxi-Monterrey maar dan met wat extra. FEB staat voor Front Edge Bending, een innovatieve ontwikkeling.

Decorrey Grand

De nieuwe Decorrey is sterk en onderhoudsvriendelijk. Daarbij is Decorrey een gedegen kostenbesparende oplossing

Meer weten over deze producten? 👷🏻

Wanneer u interesse heeft in een van onze oplossingen neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

Wij zijn er van overtuigd dat we voor elk type project een perfecte oplossing kunnen bieden en denken graag met u mee!