Gevelbekleding

Designprofielen

Schutte Dak biedt u ook cassettes, felssystemen en wandlamellen aan waarmee u verschillende vormen, ritmes en kleuren in uw gevel kunt creëren. Alle producten waarborgen een hoge kwaliteit door het gebruik van staal. Ook zijn de producten duurzaam, onderhoudsarm en dragen ze bij aan een uniek karakter.

Liberta wandcasettes

Met de Liberta wandcassettes wordt u in de gelegenheid gesteld om elk gebouw een moderne en unieke uitstraling te geven.

Liberta Cor-ten

Cor-ten staal is een bijzonder staalsoort. Door corrosie van het metaaloppervlak ontstaat een vaste, beschermende laag die de staalkern beschermt tegen doorroesten. 

Fasetti wandlamellen

De Fasetti wandlamellen omvatten een tiental profielmogelijkheden. Door de eenduidige vorm krijgt het gebouw een modern uiterlijk. 

Classic felsbanen

De Classic geeft uw gevel net dat beetje extra en combineert de uitstraling van een traditioneel felsdak met topkwaliteit en een elegant voorkomen. De Classic past bij verscheidene architectuurstijlen en zorgt voor een langdurige en tijdloze schoonheid.

Flista stalen rabatdelen

Met de Liberta wandcassettes wordt u in de gelegenheid gesteld om elk gebouw een moderne en unieke uitstraling te geven.

Geprofileerde platen & sandwichpanelen

De geprofileerde platen van Schutte zijn verkrijgbaar in een breed assortiment. Rechte, eenvoudige vormen combineren goed met oudere bouwstijlen, maar geven ook een uniek tintje aan meer moderne gebouwen. Ook onze damwanden worden op maat gesneden naar uw specificaties en zijn zowel als zelfbouwpakket en als servicepakket verkrijgbaar. Daarnaast hebben we een breed aanbod aan sandwichpanelen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

T20 profiel

T40 profiel

Contactgegevens

T35 profiel

T55 profiel

Neem contact met ons op 👷🏻

We horen graag van u! Wanneer u interesse heeft in een van onze oplossingen neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

Wij zijn er van overtuigd dat we voor elk type project een perfecte oplossing kunnen bieden en denken graag met u mee!