Dakgoten

Water effectief afvoeren

Om het dak volledig af te maken heeft u ook de keuze om dakgoten mee te nemen in uw aanschaf. Wij bieden een breed scala naadloze aluminium dakgoten aan, een lichtgewicht strakke oplossing die uit één lengte gemaakt kunnen worden.

Naadloze aluminium dakgoten zijn de ideale oplossing voor woningen, chalets, stallen en bedrijfshallen. Door de sierlijke vorm en de vele kleurmogelijkheden zijn de naadloze aluminium dakgoten geschikt voor nieuwbouw en renovatie. Voor ieder dak is een passende oplossing.

Vormgeving

De dakgoot is onder te verdelen in drie verschillende groottes, te weten: 5-inch, 6-inch, 8-inch en de 205 bakgoot. Qua vormgeving lijken deze goten veel op elkaar, het grote verschil zit in de afmetingen en toepasbaarheid. 

5-inch en 6-inch 


De 5-inch en 6-inch dakgoten zijn het beste toepasbaar voor de kleinste dakvlakken. Bijvoorbeeld voor chalets, schuurtjes en overkappingen. De goten zijn te bevestigen met buiten- en binnenbeugels.

8-inch


Dit model wordt voornamelijk toegepast in de woningbouw en is ook geschikt voor schuren. Montage is net zoals de 5-inch en 6-inch dakgoot mogelijk met binnenbeugels waardoor de goot een zwevend effect krijgt, maar natuurlijk is montage ook met buitenbeugels mogelijk.

Bakgoot 205


Dit is één van de strakste modellen in ons assortiment. Door de strakke vormgeving wordt deze dakgoot veel gebruikt als moderne vormgeving gewenst is. Dit kan zowel in nieuwbouw en renovatie van woningen zijn.

Kleuren

Bovenstaande dakgoten zijn leverbaar in de kleuren die hiernaast zijn weergegeven. De meesten hiervan hebben wij op voorraad.

Wilt u een kleur die hier niet bij staat, neem dan contact met ons op. Dan kijken we graag samen naar de mogelijkheden.

Rainsystem

Het Rainsystem is een sterk compact systeem dat simpel te monteren is, omdat de goot makkelijk in elkaar klikt. Zo worden de werkzaamheden bij een goot niet tijdrovend en bent u snel verzekerd van een goede waterafvoer. Deze goot wordt geproduceerd met dubbelzijdig gecoat staal met een duurzame coating, waardoor u lang verzekerd bent van deze kwaliteitsdakgoot. 

Het Rainsystem heeft drie verschillende typen. Deze typen worden onderscheiden in hoeveel millimeter breed ze zijn. De dakgoten zijn leverbaar in verschillende lengtes die op kunnen lopen tot 6 meter.

Dit type goot is zeer stevig en onderhoudsarm doordat het uit een verzinkte staalplaat van 0,60 mm dik is geproduceerd. Hierdoor zijn ze dus uiterst duurzaam en sterk en gaan deze goten lang mee. Nu nog hopen op regen!

Rainsystem 125

​Dit type is 125 mm breed met een hemelwaterafvoer van 87 mm waardoor het geschikt is voor vrijwel alle dakvlakken.

Rainsystem 150

De breedte van dit type goot is 150 mm met een 100 mm brede hemelwaterafvoer. Hierdoor is deze geschikt voor grote dakvlakken, bijvoorbeeld die van een schuur.

Rectangular

De Rectangular heeft een andere uitstraling dan de andere goten. Dit doet niet af van de kwaliteit, al het water wordt snel afgevoerd, waar een dakgoot eenmaal voor dient.

Meer weten over deze producten? 👷🏻

We horen graag van u! Wanneer u interesse heeft in een van onze oplossingen neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

Wij zijn er van overtuigd dat we voor elk type project een perfecte oplossing kunnen bieden en denken graag met u mee!