Dakbedekking voor hellende daken

Bijzondere dakelementen

Stalen dakbedekking is de juiste keus voor uw hellende dak. U verzekert zich van een jarenlange onderhoudsarme oplossing. Kies de dakbedekking uit ons assortiment die het beste bij u past.

Dakpanplaten en felsdaken, geïsoleerde dakpanplaten, nokken, windveren en boeilijsten voor een strakke afwerking, Schutte Dak heeft voor ieder dak de geschikte oplossing. Met het brede assortiment heeft u de grootste keuze om aan uw wensen te voldoen. De stalen daksystemen kenmerken zich door hun hoge kwaliteit.

Maxi-Monterrey 

Het traditionele ontwerp maakt de Maxi-Monterrey de meest gekozen dakpanplaat. Haar uiterlijk past goed in elke omgeving. 

ContactgegevensM

Adamante

De Ruukki Adamante is een dakpanplaat voor de stijlbewuste huiseigenaar. Wilt u unieke uitstraling geven aan uw dak? Denk dan eens aan de Adamante.

Finnera dakpanelement


Het innovatieve design van het Finnera dakpanelement maakt uw stalen dak niet alleen mooi, maar ook extreem duurzaam en praktisch. 

Decorrey

De Decorrey is een budget oplossing en dit maakt de Decorrey ideaal voor renovaties en geeft iedereen de mogelijkheid een Ruukki dak te hebben.

Armorium 

De Ruukki Armorium is ontwikkeld voor grote daken. Voor zowel huizen als recreatieve gebouwen.

Maxi-Monterrey FEB 

Het traditionele ontwerp maakt de Maxi-Monterrey de meest gekozen dakpanplaat. FEB staat voor Front Edge Bending.

Decorrey Grand

De nieuwe Decorrey is sterk en onderhoudsvriendelijk. Zijn profiel is iets hoger dan de voormalige Decorrey.

Meer weten over deze producten? 👷🏻

We horen graag van u! Wanneer u interesse heeft in een van onze oplossingen neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

Wij zijn er van overtuigd dat we voor elk type project een perfecte oplossing kunnen bieden en denken graag met u mee!